Онлайн слотове речник

There are 6 names in this directory beginning with the letter Б.
Барабан (reel)
Барабаните са елементите, върху които са разположени каринките при слот игрите. В зависимост от това каква е ротативката може да бъде с 3 или 5 барабана.

Барабан на слот машина (Slot reel)
Една от основните части на слот машините. Представлява барабан, с нарисувани на него лента със символи. Традиционните машини имат по три барабана, но повечето нови разполагат с по пет.

Безплатно завъртане (Free spin)
Бонус в повечето онлайн ротативки, който позволява едно безплатно завъртане. Активира се при определени условия, предварително описани в правилата на конкретната игра.

Бонус възможности (Bonus feature)
Всички допълнителни опции, които се предлагат от онлайн ротативките като допълнителни завъртания, по – високи възможности за печалба и т.н. Активират се при предварително ясни правила и съвкупност от символи или единичен символ. Такива допълнителни възможности се активират при символ скратер, wild символ.

Бонус игра (Bonus game)
Бонус играта е допълнителна опция за залагания на ротативки, която се активира при изпълняването на определени условия по време на стандартната игра. Активирането на бонус играта е различно при различните онлайн ротативки, като обикновено е описано в условията на слота.

Брояч (Meters)
Броячите са два вида - механични или програмни. Тяхната роля е да събират данни от изиграните игри. Физическите броячи събират данни за целия срок, в който е експлоатирана дадена машина и не се нулират. Програмните броячи са част от моделите на статистическите данни и подлежат на нулиране.