40 Super Hot iPhone Ротативка

iphonero Игри

40 Super Hot 1
iPhone слот40 Super Hot
СофтуерEGT
Барабани5
Печеливши линии40
Минимум монети за залог1
Максимум монети за залог800
Джакпот4 нива с различни суми на печалба

Ако обичате да играете iPhone ротативки и по – специално слотове с плодове 40 Super Hot със сигурност ще ви хареса. Разработката е дело на една от водещите компании в сектора – EGT.

Разполага с пет барабана с по позиции на всеки. Може да играете както за реални пари, така и безплатно използвайки различните версии за тази цел. Графиката е ясна и леса за контрол.

Пълна информация за начина на игра и печалбите може да намерите и в самата игра, така че ако започнете директно да играете и не сте напълно наясно с правилата може да ги прочетете докато я пробвате.

Има четири нива на джакпоти, които са обозначени със символите на игралните карти. Най – ниският джакпот е по символа на спатията, а най – високият е обозначен като пика. Имате възможност да играете както за една, така и за всичките възможни 40 печеливши линии.

40 Super Hot слот: Правила на играта

40 Super Hot предлага стандартни за повечето iPhone ротативки 5 барабана с по 4 позиции на всеки един от тях. Възможните печеливши линии са общо 40. Минималният залог е 1 монета, максималният 800. Символите са на плодове – грозде, диня, синя слива, портокал, череши.

Има пет опции за залози – 40, 80, 200, 400 и 800. В играта има стандартна седмица и символ звезда. Седмицата е джокер и може да се появява на всички редове. Максималната печалба е 20 хиляди монети. Тя може да се спечели при пет звезди. Залозите се правят посредством синия бутон, с който се определя сумата на залога.

Ако играете за всичките 40 линии, печалбата ще се умножи по предварително зададената сума на залога. Играта 40 Super Hot има и опцията за удвояване на печалбата. Условието обаче е да спечелената сума да бъде не по – малко от 1 400 монети. В играта има четири нива на джакпота, които започват след като е приключила основната игра и са на случаен принцип.

Нивата са изобразени с боята в картите за игра. Най – ниската е със символа на спатия, следват каро, купа и най – високата е с пика.

Удвояването на печалбата става след изпълняването на условието за броя монети и избирането на карта – червена или черна, след което се изтегля случайна карта. Печалбата се появява, когато избраната карта съвпадне с боята на екрана – черна или червена. В противен случай се инкасира загуба.

Jackpot Cards Mystery джакпот за iPhone ротативки на 40 Super Hot. Тази възможност за допълнителна печалба се стартира на случаен принцип след края на основната игра. При разиграването има 12 обърнати надолу карти.

Играчът трябва избира карти докато не отвори три от една боя. Всяка боя има определен бонус, който се взема след обръщането на три карти от нея. Бонусът зависи от това каква е била боята на първите три съвпаднали си карти – например пика. Натрупаните бонуси за всяка боя са изобразени на екрана.

40 Super Hot слот: Характеристики на играта

Според предпочитанията на играча 40 Super Hot може да се играе както напълно безплатно, така и със залагането на реални пари. Зависи разбира се и от онлайн казиното, в което се практикува

Принципите са стандартни за повечето онлайн слотове, а много хора я предпочитат заради лесните правила и бързото им разбиране.
Играта предлага и възможност за автоматично играене.

При него е необходимо само да се избере един залог – например най – ниския от 40 монети. След това трябва само да се натисне оранжевото бутонче за автоматична игра. Когато се генерира печалба играта спира за малко и след това продължава отново.

В лявата част на екрана се намира полето с общия баланс, а в дясната данните с последната печалба. Когато се играе с автоматичен залог той се тегли от общия баланс при всяко завъртане.

Ако сте предпочели този начин на игра внимавайте с какво темпо се тегли залога ви и какъв залог точно сте избрали, за да не се окаже, че парите ви са свършили твърде бързо.

Линиите се получават от комбинация между плодовете. Седмицата може да замести всеки плодов символ и при нейната поява да се образува печелившата линия.

Играта е разработено изключително ефективно, но много лесно като начин на управление на залозите и въртенето на барабаните. Приближава се много до класическия вид на игрите, което я прави предпочитана от много фенове на iPhone ротативките.

Резюме
Дата
Име
40 Super Hot
Резултат
41star1star1star1stargray